top of page

 
 
Vállalkozásunkat családi vállalkozásként 2009-ben kezdtük Angliában, majd 2019-ben hazahoztuk a technológiát és a szaktudást Magyarországra. 

Itthoni ügyfeleinktől már az elejétől fogva nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, többek között profizmusunkat, szaktudásunkat és barátságosságunkat dicsérték.
 
Ezt örömmel halljuk, hiszen mindig is az volt a fő célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, megbízható csapatnak tartsanak minket ügyfeleink, akit szívesen ajánlanak ismerőseiknek, és ő maguk is szívesen hívnak vissza. 

 

Szállítható profi gépekkel dolgozunk, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében a legerősebb gépeket használjuk, ami megtalálható a piacon.
 
Vállalkozásunk fő profilja a lakossági ügyfelek kiszolgálása.

Mivel ügyfeleink az otthonukba engednek be minket, tudjuk, hogy fontos a bizalom. Családi vállalkozásként garantálni tudjuk, mindig ugyanazok a kollégák fogank becsengetni. Ügyfeleink véleménye szerint megnyugtató, hogy amikor megrendelik tőlünk a munkát, mindig pontosan tudják, hogy ki fog belépni otthonukba, nem mindig valami új arc. 

 

Rólunk mondták

Google reviews Dustbusters
Vélemények

Krisztina

Többször takarították nálunk a szőnyegeket és az ágymatracokat. Nemcsak a látványra volt jelentős a változás, de az alvás minősége is javult. Csak ajánlani tudom őket.

Andrea

A mi szőnyegeinket is ők tisztították, pontos, precíz munka, mindenkinek ajánlom!

Krisztina

Szőnyegeinket, kanapénkat gyönyörűen kitisztították, szinte újnak néztek ki a tisztítás után. Pontosan érkeztek és gyorsan, hatékonyan végezték munkájukat a lehető legkisebb fennakadást okozva. Szuper ár/érték arány, köszönjük! 

Judit

Zsolt udvarias, segítőkész, és nagyon profi munkát végzett. A szőnyegeim olyan szép tiszták lettek, mint újkorukban. Csak ajánlani tudom, senki nem fog csalódni, ebben biztos vagyok.

József

A kanapénk sokkal szebb lett, mint amit valaha is reméltem egy tisztítástól. Megspóroltak nekünk egy új kanapé árát! Már tovább is adtam a telefonszámot az ismerőseimnek!

Kövessen minket a facebookon,       naprakész előtte-utána fotókkal várjuk.

Facebook page Dutbusters Magyarország
bottom of page