top of page

Szőnyegtisztítás elszállítással

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás elszállítással: Házhoz megyünk, a tisztításra váró szőnyegeket elvisszük műhelyünkbe, ahol magas nyomású vizes gépekkel elvégezzük a tisztítást, majd száradás után visszavisszük a tiszta szőnyegeket, általában egy hézten belül. A tisztítási folyamat része a portalanítás, folttisztítás és a mélytisztítás. Ezek eredményeképpen a szőnyegek nem csak tiszták, de frissek is lesznek, sőt, sok esetben a por eltávolításával még a színek is élénkebbé válnak, valamint a szőnyeg szálainak is megszűnik a "tapadása", újra kiemelkednek picit a szőnyegből (ha még nincsenek teljesen elkopva). Igény esetén helyszíni tisztítást csinálunk, ehhez erős mobil  gépeinket használjuk, amik elég nagyok ahhoz, hogy komoly eredményt tudjunk velük elérni, de még nem túl nagyok ahhoz, hogy ne lehessen őket teherautóba tenni. Ezekkel a hordozható gépekkel csináljuk a szőnyegpadló tisztítást és a bútorkárpit tisztítást is.
Tehát nem kis "táskagépekkel" dolgozunk, ezzel garantálni tudjuk a minőséget! 

 

Szőnyegtisztító gépeink csúcsminőségűek, elég erősek ahhoz, hogy biztosan elérjünk a szőnyegek mélyére is, ahol a legtöbb kosz, por, és allergén bujkál. Folttisztító szolgáltatásunk garancia arra, hogy ami foltot el lehet távolítani, azt biztos el is távolítjuk. 

Ügyfeleink rendszerint meglepetten konstatálják, hogy milyen profi gépekkel dolgozunk. Ennek köszönhetően a munka befejeztével a szőnyegek majdnem teljesen szárazak. Amennyiben helyszíni tisztítást végzünk, a munka végeztével már nyugodtan lehet rajtuk járkálni, ha szükséges, (tudjuk, ez sokszor elkerülhetetlen), de ha van lehetőségünk, akkor persze jobb a szőnyekeget egy pár órát hagyni száradni. 


Száradási időre javasoljuk az ablakokat kinyitni, mert a jobb levegőmozgás jelentősen felgyorsítja a folyamatot.

Foglalja le időpontját most!
06 30 631 5769
dustbusters.hu@gmail.com

 

hosszúszálú szőnyeg

Bútorkárpit tisztítás

antik hatású kanapé

Ugyanazokat az erős gépeket használjuk bútorkárpit tisztításhoz, mint amiket szőnyegtisztításhoz, a különbség csak annyi, hogy egy speciális tisztítófej segítségével el tudunk érni a bútorok apró szegleteibe is. 

 

Bútorkárpit tisztító szolgáltatásunk részeként folttisztítást is végzünk. A végeredmény egy tiszta, megújult bútor, ami sok esetben visszanyeri eredeti élénk színét, Ön pedig elégedetten huppan újra bele foteljába :)

Foglalja le időpontját most!

06 30 631 5769

dustbusters.hu@gmail.com

Kárpittiszítás

Matrac tisztítás

Matractisztítás

Minden bizonnyal lakását rendszeresen takarítja. De vajon milyen gyakran kerül sor matracaira?

Nem is gondolnánk, de matracunk sokszor bizony nem a leghigiénikusabb hely a lakásban. Még az egyébként rendszeresen takarított lakásokban is időről időre elszaporodnak a poratkák, különösen matracainkban, szőnyegeinkben. 
 
Matractisztító szolgáltatásunk ajánlott mindenkinek, különösen azoknak, akik asztmások, vagy allergiától szenvednek. 
 

tiszta matrac közelről

A szolgáltatás: magas nyomáson és hőmérsékleten tisztítjuk matracát, ez segít megszabadulni a matracokban bujkáló poratkáktól, azok anyagcsere-termékeitől (bizony, ők is kakilnak) portól, és sok esetben a foltoktól is.

Egy alapos matractisztítás után még az éjszakai pihenés is jobban esik.

Foglalja le időpontját most!

06 30 631 5769

dustbusters.hu@gmail.com

De mik azok a poratkák?

Poratkák

A poratkák szemmel nem látható, apró pici lények. Ott élnek mindannyiunk lakásában a szőnyegekben, kanapékban, matracokban rejtőzve. Lakásunkban a szálló porral "utaznak" ide-oda.
 
Nem bántanak: nem csípnek, sokunknak egyáltalán nem okoznak problémát, de akinek porallergiája van, azt legtöbbször a poratkák széklete okozza, illetve az asztmások állapota is rosszabbra fordulhat, ha túlzottan elszaporodnak a poratkák.

Szőnyeg- és matractisztító szolgáltatásunk segít kordában tartani a poratkákat is.  
 
Sajnos azonban tény, hogy bármit is csinálunk, teljesen kiirtani nem igazán lehet őket, mert időről időre úgyis újra elszaporodnak, kb 6 hónap alatt újra teljes lesz a "kolónia". 
 
Picit persze ezt egy kis odafigyeléssel le lehet lassítani, olvassa el tanácsainkat itt

poratka mikroszkópikus képe
bottom of page